Ledig

Idag har jag tagit ledigt från skolan. Det är strålande solsken och dagen har börjats med en citrus smoothie. Men jag kan inte bestämma mig om jag ska ha en heldag på stranden eller en heldag inne i centrum på shoppinggatan. Jag tror det lutar åt shoppinggatan..

Förresten så ägde jag hela skolan med mina bowling kunskaper igår... iallafall första rundan. Idag har jag träningsvärk i fingrarna. Kan man ha det?


Kommentarer
Postat av: OLIVIA

Hej, jag heter olivia och jag har nu följt din blogg ettag, jag måste säga att jag beundrar verkligen dig som har flytta ner till underbara gran canaria, det är så coolt. men en stor annledning till att jag läser din blogg är för att min dröm är att just flytta dit, jag är visst bara 16 år men när jag har tagit studenten är min största dröm i världen att få flytta ner dit, det är underbart där och jag älskar det. men jag har en del frågår nu, pluggar du där och är det bra skola, tänker du jobba där nere sen? hur bor du? är det svårt att komma in i staden och så? hur är det att flytta ner dit? vad långt det blev men hoppas du orkar läsa oc svara! jag beundrar dig verkligen! hoppas du har det bra! :)

2010-10-30 @ 12:30:04
Postat av: Jill

Åh, tack så mycket. Vad glad jag blir.

Jag åkte hit för att lära mig spanska, så det är det enda jag gör här. Skolan är mellan 9-13, så det är inte så farligt länge. Resten av tiden kan man tillbringa på stranden eller shoppa :) och skolan är jätte bra. Dom har världens bästa lärare.



Jag hade inte tänkt stanna här efter efter jag är klar i December. Planen är då att jag ska flytta till Norge där min pojkvän bor.



Jag har fått liknande frågor om boende och skolan innan. Här finns mer utförliga svar på dom



http://jilla.blogg.se/2010/august/utkast-aug-3-2010.html



har du fler frågor får du gärna fråga mer.



Kan man inte spanska sedan innan kan det vara lite jobbigt när man först kommer hit eftersom det är väldigt få Las Palmas bor som kan engelska. Men blir det för jobbigt kan man bara ta bussen ner till södra delen, där pratar dom både svenska och engelska.

Hoppas du fick svar på allt, och tack för att du läser :)

2010-10-30 @ 22:20:14
URL: http://jilla.blogg.se/
Postat av: OLIVIA

Tack för svaren! jag lovar att fråga om jag har flera frågor! när du flyttar vem ska jag då följa i gran canaria!? ;) nu börjar jag fundera på om jag skulle läsa spanska som du innan jag börjar jobba, jag vill typ jobba som servitris eller reseptionist eller, barnledare! jag läser spanska nu men vill man lära sig det mycket bra kanske jag skulle läsa det där. hur som helst tack för svaren och en jätte trevlig blogg!

2010-11-01 @ 11:40:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0